Praktische informatie voor handelaren en bezoekers

Handelaren.

Het is op deze motormarkt alleen toegestaan te handelen in motoren of bromfietsen of artikelen direct gerelateerd aan motoren of bromfietsen. Hierop houden we actief toezicht. Voldoet u niet aan deze voorwaarden, dan wordt u geweerd. Twijfelt u of u wel voldoet aan deze voorwaarden, neem dan even contact op met onze organisatie.

De motormarkt is op zaterdag geopend voor publiek van 8:00 tot 16:00 uur. Om voor de bezoekers en voor uw collegas de markt tot het laatst aantrekkelijk te houden verzoeken wij u vriendelijk maar dringend om niet eerder dan 16:00 uur uw handel in te pakken.

Let op: de speciale doorgang voor toegang en vertrek is tussen 8:00 en 16:00 gesloten in verband met de veiligheid van onze bezoekers.

Handelaren kunnen de vrijdag voorafgaand aan de markt al hun standplaats inrichten; dit kan vanaf 13:30 tot 20:00 uur. Op zaterdagochtend is de toegang voor handelaren geopend vanaf 6:00 uur. U heeft dan tot 8:00 de tijd om uw standplaats in te richten. Vanaf 8:00 uur is de markt geopend voor het publiek.

Wij danken u voor uw medewerking en de organisatie van Motormarkt Balkbrug wenst u een succesvolle markt toe.

Bezoekers.

Bezoekers zijn welkom op zaterdag 30 september tussen 8:00 en 16:00 uur.

Een toegangsbewijs kost € 5,= (kinderen tot 12 jaar gratis).

Uw motor of auto kunt U gratis parkeren op onze ruime parkeerplaatsen direct gelegen aan de Motormarkt. Volg hiervoor de borden met P-motormarkt en volg dan de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.

Een hapje en een drankje bieden wij aan voor schappelijke prijzen.